Malwarebytes’ Anti Malware

Dear Plog,

Mungkin ramai antara kita tercari freeware / shareware yang betul-betul bagus untuk komputer dan komputer riba. Saya sarankan penggunaan produck Malwarebytes’ Anti Malware untuk penggunaan biasa. Produk ini bukan sahaja percuma, malahan benar-benar berkesan dalam melindungi komputer / komputer riba kita daripada ancaman virus. Saya sendiri menggunakan produk ini dan sangat senang hati.

Malwarebytes terbaik dikenali sebagai alat percuma yang boleh membantu anda apabila antivirus biasa anda tidak melakukan pekerjaan itu, sebagai contoh apabila malware garang membunuh pemasang komersil anda antivirus. Produk percuma adalah imbasan sahaja, tidak dengan perlindungan masa nyata daripada ancaman baru. PRO Malwarebytes ‘Anti-Malware 1,51 ($ 24,95, langsung) melakukan segalanya edisi percuma boleh lakukan dan menambah perlindungan terhadap program berbahaya dan laman web. Malangnya perlindungan masa sebenar hanya tidak mengukur sehingga.

Edisi-edisi pro dan bebas berbeza sangat sedikit dalam penampilan. Tab utama bagi kedua-dua menawarkan pilihan pengimbasan. Tab kedua, bertajuk “Perlindungan” adalah di mana anda akan mendapati perbezaan. Dalam edisi percuma halaman ini memaparkan carta ciri-ciri pro-dengan bebas dan menawarkan percubaan percuma. Dalam edisi pro memegang tetapan mudah yang mengawal perlindungan masa nyata.

Bagi anda yang mahukan maklumat lanjut mengenai perisisian ini, anda boleh layari Malwarebytes’ Anti Malware

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s